<<
Audi Deckx-team Turnhout

Kan ik een afspraak inplannen voor een onderhoud of herstelling?

Na één maand opsluiting en na de laatste regeringsmededeling hebben we op 15/04 besloten om stilaan het geweer van schouder te veranderen. Ons team bereidt zich voor om jullie binnenkort terug te mogen ontvangen. Voor afspraken voor onderhoud, herstellingen of carrosseriereparaties gaan we jullie terug te woord staan vanaf maandag 27/04. Vanaf die maandag kan er weer gemaild worden naar de volgende e-mailadressen om werken in te plannen die we zullen kunnen uitvoeren vanaf maandag 11 mei, dit onder voorbehoud dat we tegen die tijd natuurlijk weer mogen opstarten.

Voor Volkswagen en Seat: receptievw@deckx-team.be
Voor Audi: receptieaudi@deckx-team.be

Om jullie zo snel en efficiënt mogelijk verder te kunnen helpen, vragen we om volgende gegevens zeker in jullie mail te plaatsen:

  • Naam en voornaam:
  • Kenteken van uw wagen:
  • Kilometerstand van uw wagen:
  • Uw gsm-nummer:
  • Reden van uw afspraak: vb. onderhoud, remmen, storingen…

Het heeft totaal geen zin om vooraf al een mail te sturen. Alle mailverkeer dat we eerder ontvangen zal om begrijpelijke reden verwijderd worden. Elke mail zal door ons telefonisch worden beantwoord. Gezien onze nog matige bezetting op 27/04 (respect voor “social distance”) durven we rekenen op een beetje geduld. We vrezen immers overbevraagd te worden. Het spreekt voor zich dat we in onze planning eerst rekening gaan houden met jullie, onze eigen klanten, die we niet al te lang in de wachtrij willen laten staan.

Ps: Indien we niet mogen opstarten, zullen we zelf het initiatief nemen om jullie terug te contacteren vanaf het moment dat we hiervoor toelating krijgen. Wij hebben er echter alle vertrouwen in dat we tegen die datum weer zullen mogen opstarten.

Audi Deckx-team Turnhout Momenteel zijn we open
Bekijk onze openingsuren